DE CE-ul meu?

Având în vedere că am înțeles în mod dificil lecțiile învățate din criza din 2009, atât în plan personal, cât și în afaceri, m-am angajat să ofer sprijin celorlalți pentru a evita greșelile costisitoare și dureroase pe care le-am experimentat.

Este notabil faptul că, până la absolvirea bacalaureatului, tinerii noștri primesc un volum considerabil de ore (peste 1200 - 1500) de matematică, în timp ce nu li se acordă nici măcar o oră de educație financiară. Până acum, nu am întâlnit niciun cuplu desfăcut din cauza teoremei lui Pitagora sau moldoveni care să fi plecat la muncă în Italia sau Spania din pricina limitelor sau matricelor. De asemenea, nu am observat afaceri declarate falimentare sau parteneri de afaceri care să-și poarte ura reciprocă din cauza funcțiilor logaritmice.

Planificare

Creează un buget lunar/anual

Cheltuieli

Principale, Alternative

Datorii

Monitorizare și Gestionare

Economii

Economii - Învață să pui (bani) deoparte

Cum te voi ajuta să-ți îmbunătățești abilitățile financiare:

  1. Personalizare: Fiecare participant este unic, iar cursul meu de educație financiară este adaptat nevoilor tale specifice. Vom explora împreună situația ta financiară actuală și vom dezvolta strategii personalizate pentru a-ți atinge obiectivele.

  2. Interactivitate: Cursul este conceput pentru a fi interactiv și captivant. Vei participa la activități practice, studii de caz relevante și simulări pentru a-ți aplica cunoștințele în timp real și pentru a dezvolta abilități practice.

  3. Înțelegere Holistică: Nu ne vom limita doar la bugete și economisire. Vom explora întregul spectru al finanțelor personale, inclusiv investiții, gestionarea datoriilor, construirea creditului și planificarea pentru viitor. Astfel, vei avea o înțelegere holistică și echilibrată a lumii financiare.

  4. Suport Continuu: După încheierea cursului, vei beneficia de suport continuu. Vei avea acces la resurse suplimentare, sesiuni de întrebări și răspunsuri și actualizări periodice pentru a rămâne la curent cu schimbările din domeniul financiar.

  5. Abordare Motivațională: Învață să-ți gestionezi banii nu doar ca o sarcină, ci ca pe o oportunitate de a-ți crea un viitor financiar prosper. Vom adopta o abordare motivațională pentru a te încuraja să-ți atingi obiectivele și să îți construiești un viitor financiar solid.

Prin acest curs, nu doar că vei dobândi cunoștințe, ci vei dezvolta și încredere în tine în ceea ce privește gestionarea banilor. Hai să începem împreună această călătorie către succesul financiar!

Blog Financiar

Fii propriul tău consultant financiar - învață, aplică, prosperă