Servicii

Am conceput un program de educație financiară compus din 7 etape, proiectat pentru a-ți aduce ordine în gestionarea finanțelor personale. Am elaborat o serie de cursuri care îți oferă îndrumare și inspirație pe parcursul celor 7 etape, având ca obiectiv atingerea echilibrului financiar personal. Aceste cursuri sunt disponibile atât în format live, cât și online, concentrându-mă în special pe angajații din diverse companii, deoarece cred în importanța educației în comunitatea în care îți petreci majoritatea timpului. După ani de experiență și cu mii de participanți la cursuri, consider că progresul tău personal este strâns legat de evoluția mediului și a cercului tău social.

Pe lângă cursuri, am dezvoltat produse și instrumente practice menite să îți faciliteze organizarea și administrarea bugetului personal în fiecare zi.

Manifest o pasiune deosebită pentru educația financiară a copiilor și, în acest sens, am creat cursul "Bănuții Veseli: Cursul Micului Economist", susținut atât în școli, cât și online. Pentru adolescenți, am dezvoltat sistemul "Banii Tăi, Viitorul Tău: Cursul Adolescentului Independent", iar pentru adulți "Masterclass Financiar: De la Bugetare la Investiții Avansate"

Versinin Alexandru curs educatie financiara chisinau
Versinin Alexandru curs educatie financiara chisinau

Bănuții veseli: Cursul Micului Economist

Bun venit la "Bănuții Veseli: Cursul Micului Economist" - o experiență educativă plină de aventură și învățare pentru cei mici! Acest curs de educație financiară este conceput special pentru copii, având ca scop să le dezvolte abilități solide în gestionarea banilor încă de la o vârstă fragedă.

În cadrul acestui curs captivant, micuții economiști vor explora concepte financiare esențiale printr-o combinație inovatoare de jocuri interactive, povestiri captivante și activități practice. De la înțelegerea valorii banilor și conceptelor de economisire, până la descoperirea magiei investițiilor simple, fiecare lecție este concepută pentru a fi palpitantă și accesibilă.

"Bănuții Veseli" își propune să creeze o bază solidă pentru copii în ceea ce privește înțelegerea și administrarea resurselor financiare. Prin intermediul personajelor carismatice și a scenariilor pline de culoare, copiii vor descoperi cum să facă alegeri financiare înțelepte și să dezvolte obiceiuri responsabile de gestionare a banilor.

Așadar, pregătiți-vă micuții economiști pentru o călătorie plină de bucurie și învățare, unde vor învăța nu doar despre bani, ci și despre importanța responsabilității financiare într-un mod distractiv și interactiv. "Bănuții Veseli: Cursul Micului Economist" îi va ghida pe cei mici spre o înțelegere sănătoasă și plină de entuziasm a lumii financiare.

Durata cursului și Prețul

Durata cursului este de 3 luni, câte 10-15 copii în grupă. Prețul 1800 MDL adică 600 MDL pe lună.

Banii Tăi, Viitorul Tău: Cursul Adolescentului Independent

Bun venit la "Banii Tăi, Viitorul Tău: Cursul Adolescentului Independent" – o călătorie captivantă în lumea educației financiare, special concepută pentru adolescenții curioși și dornici să înțeleagă secretele gestionării banilor și să construiască un viitor financiar solid.

Acest curs oferă adolescenților oportunitatea de a explora teme complexe legate de finanțe personale printr-un cadru interactiv și adaptat vârstei lor. De la bugetare și economisire, până la concepte mai avansate cum ar fi investițiile și construirea de credit, fiecare lecție este concepută pentru a le oferi tinerilor cunoștințele și instrumentele necesare pentru a lua decizii financiare informate.

"Banii Tăi, Viitorul Tău" nu este doar un curs, ci o călătorie educațională care îi învață pe adolescenți cum să-și gestioneze resursele financiare în mod responsabil, să-și dezvolte abilități de planificare și să-și construiască un viitor financiar sigur și independent.

Prin intermediul studiilor de caz realiste, activităților practice și resurselor online, cursul încurajează participarea activă și stimulează gândirea critică, pregătind adolescenții pentru provocările financiare ale vieții adulte. "Banii Tăi, Viitorul Tău: Cursul Adolescentului Independent" este un partener de încredere în călătoria către maturitate financiară, oferind adolescenților instrumentele necesare pentru a-și construi un viitor financiar prosper și independent.

Durata cursului și Prețul

Durata cursului este de 3 luni, câte 15-20 în grupă. Prețul 2100 MDL adică 700 MDL pe lună.

educație financiară, Chișinău, Alexandru Verșinin
educație financiară, Chișinău, Alexandru Verșinin

Bani înseamnă putere, dar învățarea despre bani înseamnă eliberare

Alexandru Verșinin

Antreprenor - Trainer - Speaker
Educație financiară Chișinău - Republica Moldova

Prima consultație gratuit

Oamenii nu cumpără bunuri și servicii. Ei cumpără soluții și un viitor prosper.